Gastenboek


Wil je ook wat in dit gastenboek schrijven?

 

*


Email * (alleen ter controle)


Bericht *
Anti - Spam


Type de letters over in dit veld *

 


Guusje

zondag 30 september 2018


Het was koud en stroomde van de regen, maar het feestje was hardstikke leuk. Met 15 jongens katapulten gemaakt en daarna op blikjes geschoten. Aardige jongen begeleide het geheel. Onder een gespannen zeil zaten we toch nog een beetje droog. Binnen knisperde het haardvuur waar we onze handen aan konden warmen en waar we taart konden eten. Daarna vrij ravotten in de natte natuur. We hebben er geen spijt van gekregen dat we niet waren overgeschakeld naar plan B, de film of bowlen.
Fenne

dinsdag 25 september 2018


Een groepje van 12 meiden hebben pijl en boog gemaakt, wat een succes! De begeleider deed t echt heel goed en leuk. 3 uur was eigenlijk nog te kort, niemand wilde naar huis. Bedankt voor de leuke middag!
Richard

vrijdag 03 augustus 2018


Met de BSO kinderen hier de hele dag geweest. Fantastische plek, de kinderen waren de hele tijd bezig. Laat ze wel hun schoenen aanhouden tijdens het spelen (ook/vooral in de sloten). Wij waren met 7+ kinderen, met jongere kinderen moeilijker of je moet ze echt goed in de gaten houden. En in de schaduw was het best goed te doen met de warmte. Broodje bakken was ook top. Aanrader!!