Gastenboek


Wil je ook wat in dit gastenboek schrijven?

 

*


Email * (alleen ter controle)


Bericht *
Anti - Spam


Type de letters over in dit veld *

 


Maaike

zaterdag 17 juli 2021


Wat een geweldig kinderfeestje was het. Mijn zoon sam werd 9 en had 10 kinderen uitgenodigd. David had de groep aan zijn lippen hangen. Ze hebben anderhalf uur enthousiast en geconcentreerd gewerkt aan hun pijl en boog. Complimenten, wat een leuke sfeer maakte hij er van. En dan ervoor en erna heerlijk zwemmen en spelen...genieten! Echt een aanrader!
Gisèle

maandag 05 juli 2021


Mijn zoon Aaron (7,5 jaar:-) heeft hier 25 juni zijn feestje gevierd- we hebben vuur leren maken en popcorn gebakken. Van te voren had ik mijn twijfels of dit voldoende feestelijk en aansprekend zou zijn - maar de begeleiding maakte er echt een feestje van-Heel erg bedankt!!!!!
Juf Linde

dinsdag 22 juni 2021


We hebben gister met mijn groep 3 een super dag gehad op jullie locatie. De begeleiding van de slootles was super, ze wist veel en vertelde het op een leuke manier en ze ging ontzettend goed om met de kinderen. Ze stelde zich daarnaast flexibel op naar ons vrije programma en ook naar het weer. Wij en de kinderen hebben absoluut een topdag gehad, mede dus dankzij de begeleider(s).

Op het einde was het een beetje onrustig omdat de ouders bleven hangen en de kinderen nog lieten spelen. Maar ook daar ging ze goed mee om, heel fijn.