Gastenboek


Wil je ook wat in dit gastenboek schrijven?

 

*


Email * (alleen ter controle)


Bericht *
Anti - Spam


Type de letters over in dit veld *

 


MBO opleiding Filmacteur

woensdag 27 september 2023


Lieve mensen van het woeste westen, hartelijk dank voor de geweldige excursie. De zelfgemalen en gebakken pannenkoeken waren heerlijk en onze studenten van het Media college hebben erg veel lol gehad. Uiteindelijk hebben ze met de laserguns ook nog mooie actiefilmpjes in elkaar gezet!
De Pionier

dinsdag 26 september 2023


Het was een geweldige schoolreis. De kinderen uit groep 5 t/m 8 hebben een mega uitdagende dag gehad. Het natuurpark is geweldig voor de kinderen om de hele dag te verkennen. Een touwbrug, kabelbaan of geheime doorgang is allemaal te vinden in het woeste westen.
Geweldige activiteiten zoals vlottenbouwen, broodjes bakken boven het kampvuur of waterbeestjes vangen met de schepnetten maakte de dag helemaal compleet.
Annemarie

donderdag 15 december 2022


We hebben een heerlijk winters feestje gevierd in december met 14 meisjes. Eerst lekker spelen, er lag ijs op de sloten en dat gaf veel spelplezier. Daarna begon de activiteit, die perfect begeleid werd door David. Zelf graan malen, pannenkoekenbeslag maken, zelf vuurtje stoken en daarna bakken. Een hele belevenis voor 9-jarigen! De pannenkoeken smaakten heerlijk en de meiden hebben genoten. Dank jullie wel! Dus ook in de winter echt een aanrader om een kinderfeestje bij het Woeste Westen te vieren!