Gastenboek


Wil je ook wat in dit gastenboek schrijven?

 

*


Email * (alleen ter controle)


Bericht *
Anti - Spam


Type de letters over in dit veld *

 


Jan Koomen

woensdag 03 juli 2019


Of je er nu met je eigen kinderen naar toe gaat of met een basisschoolklas, het Woeste Westen is het helemaal. Ik ben er de afgelopen jaren met al mijn achtste groepen geweest (ik ben groepsleerkracht op een basisschool) en elke keer is het weer top. Op maat gemaakte programma’s, natuurlessen of gewoon lekker vrij spelen, het kan allemaal en is allemaal even leuk en leerzaam. Kinderen zijn zo bezig met de heerlijke omgeving dat ze vergeten wat voor weer het is, dus ook met mindere weersomstandigheden is het een topuitje. Kortom, leerkracht, ouder, opa en oma het Woeste Westen daar moet u zijn!
Marieke

zaterdag 01 juni 2019


Wat was het leukst? Het vlot, het zwemmen in de Blubbersloot, de kabelbaan? We hadden moeite om de acht avonturiers (7 jaar) weer terug te krijgen in de auto. 'Dit was zo gaaf! Ik zou daar wel willen wonen!' Alles was het hart van een kleine avonturier harder kan laten kloppen, ligt hier naast het spoor van Amsterdam!
Jeroen

woensdag 03 april 2019


Na het feestje in januari van zijn grote broer wilde Joël zelf ook met zijn feestje. Het was weer een mooi feest bij het woeste westen. In de stromende regen en hagel, maar droog onder de tent, knutselen aan pijl en boog. En daarna lekker spelen.... kortom, een heerlijke middag.