Gastenboek


Wil je ook wat in dit gastenboek schrijven?

 

*


Email * (alleen ter controle)


Bericht *
Anti - Spam


Type de letters over in dit veld *

 


Marjolein

zaterdag 14 januari 2017


Vanmiddag feestje van zoon (10 jaar) gehad. 9 jongens die een eigen pijl en boog gingen maken. Het was heel koud, maar we hielden het droog en onder begeleiding van Danique was het een topfeestje!Bedankt! De jongens vonden het geweldig.
Hariet

maandag 12 december 2016


De feestgangers vinden het heerlijk om lekker op het terrein rond te banjeren en het pijl en boog maken was heel erg leuk! Ze hebben het er nog steeds over: Leukste feestje ever!!
Zo horen moeders het graag.
Carolien

maandag 12 december 2016


Het is een super feest voor kinderen. Ze kunnen heerlijk vrij rondrennen in de natuur met leuke paadjes, water, hutten bouwen, waterpomp, vlotten, vissen etc. Ook de activiteit was super leuk (ook even een soort rustmomentje). Mijn zoontje (6) ging zelf de deeg voor de broodjes maken en zelf vuur maken en daarna in het vuur het broodje afbakken. Daarna lekker opsmullen met een knakworst, hagelslag of honing. Iedereen vond het een geweldig feestje! Het enige nadeel voor de begeleiders is dat als je een groep kinderen hebt die nog niet z’n A-diploma hebben dat je wel echt moet oplettten, want er zijn best veel slootjes.