Gastenboek


Wil je ook wat in dit gastenboek schrijven?

 

*


Email * (alleen ter controle)


Bericht *
Anti - Spam


Type de letters over in dit veld *

 


Boukje Janssen

dinsdag 13 oktober 2015


Het kinderfeestje van mijn zoontje was een groot succes! Rik, de begleider die met de groep van 10 (!) jongens pijl en boog maakte was gezellig en duidelijk. Het groepje was duidelijk in goede handen. Hij heeft er een mooie ervaring van gemaakt voor de feestvierders. (en voor ons want we konden even rustig zitten en toekijken)
Wij komen zeker terug. :)
Sandra

maandag 12 oktober 2015


Eind augustus een feestje gevierd met 9 jongens van 8. Het was een groot succes, ondanks onstuimig Woeste Westen weer. ;) Begeleidster Maike hield de groep met veel enthousiasme aan het werk, zette de jarige steeds in het (ontbrekende) zonnetje, met als resultaat 9 handgemaakte katapulten en 9 blije kinderen.
Daarna nog even bij het kampvuur en verder op avontuur in het Woeste Westen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Tanya

zaterdag 10 oktober 2015


Geweldige middag hebben we gehad. Ondanks de druppels regen is het woeste westen met veel enthousiasme veroverd. Vooral het vuurbaken heeft nog dagen voor veel stoere verhalen gezorgd. Super leuke en enthousiaste begeleiding tijdens het feestje. Het vrij spelen is zeker ook voor herhaling vatbaar. Wel een setje droge kleding meenemen want als het westen veroverd wordt blijft het niet droog ;-)