Gastenboek


Wil je ook wat in dit gastenboek schrijven?

 

*


Email * (alleen ter controle)


Bericht *
Anti - Spam


Type de letters over in dit veld *

 


Erna

vrijdag 02 mei 2014


Op zondag 13 april heeft onze zoon Abel (9) zijn partijtje gevierd op t woeste Westen!
Het was cool!! Hij heeft met 9 kinderen een pijl en boog gemaakt samen met meester Tarzan!
Wat was t stoer en een een leuke activiteit!
Tarzan gast zo leuk en cool met de kinderen om!
Meiden en jongens hadden een super middag en vol trots gingen ze naar huis met hun zelf gemaakte pijl en boog!
Tarzan bedankt!!
Groeten Abel en ouders!
Frederique

vrijdag 11 april 2014


Een geweldig feest voor onze 9 jarige Sophie! Alle kinderen hebben eerst heerlijk gespeeld, geklommen en sommigen ook gezwommen! Daarna begon het programma, pannenkoeken bakken op zelf gemaakt vuurtje. Veilig houtjes hakken, vuurtje stoken, vuurshow en bakken maar! Onder de geweldig enthousiaste leiding van Juan! Een absolute aanrader! Veel dank!
Mirjam

woensdag 02 april 2014


Wat een topdag hebben we gehad in het Woeste Westen vandaag!
Onze kids hebben hun verjaardagsfeestje daar gevierd (Nino 5 jr en Nevi 7jr) samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. 10 kids van 7 tot 11 jaar)

De begeleiders zijn heel relaxed en vriendelijk en behulpzaam . We waren de kids al gelijk kwijt en het feest was nog niet eens begonnen ;-)
Wij hebben gekozen voor de 1e activiteit stokbrood bakken
Geweldig zeg....onze zoon en dochter werden erg in het zonnetje gezet. Ze hebben met een echt scherp mes hout doormidden mogen kappen...vuur maken. En de stokbroden afbakken op de zelfgemaakte kampvuurtjes.

Meester Tarzan bedankt voor je goede uitleg, geduld en enthousiasme... Onze kids willen volgend jaar weer... en dan willen ze nog langer blijven!

Het Woeste Weste is een echte aanrader..... voor jongens en meisjes v.a 5 jaar.....twijfel niet langer je kind is het waard!

Tip: neem een droge set kleding en handdoeken mee voor je kids want vooral als het lekker weer is en het zonnetje schijnt springen ze zo de sloot in. Nu hebben ze daar ook wel extra kleding en handdoeken voor de kids die dat niet meehebben erg goed verzorg van het Woeste Westen. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je alles weet terugbrengt;-)