Gastenboek


Wil je ook wat in dit gastenboek schrijven?

 

*


Email * (alleen ter controle)


Bericht *
Anti - Spam


Type de letters over in dit veld *

 


Warner

zondag 29 maart 2015


Wij hebben de verjaardag van onze zoon op zondag in de plensende regen gevierd. Dit was voor de kinderen geen probleem, zij hebben onder de leiding van Rick (De Hulk) geleerd hoe het gehele broodmaak-proces in elkaar steekt.

Dit begon met het zelf fijnmalen van de graankorrels en eindigde met het bakken van de zelfgemaakte broodjes boven het vuur. De begeleiding was meer dan goed en Rick wist de aandacht van een groep kinderen goed vast te houden.

Wat ons betreft is dit het herhalen waard, regen of geen regen...
Ailed Ties en Saul

donderdag 19 maart 2015


Beste team Woeste Westen,

Hel erg bedankt voor de leuke dag die we hebben meegemaakt op zaterdag 14 maart. Dit is de tweede verjaardag achter elkaar dat Saul wilde bij jullie vieren en het was als vorige keer super fijn!

Alle compliment naar Rick; die zoals Tarzan vorige keer de kinderen in een hele bijzondere ervaring meebracht.

Veel succes verder en tot volgende keer.

Gr

Ailed Ties en Saul
Marc

dinsdag 10 maart 2015


Twee weken geleden hebben we het feestje van ons zoontje hier gevierd (6 jr). De hele ochtend pijpenstelen en koud. Tegen de tijd dat wij arriveerden werd het droog. Meestal in ieder geval... Maar voor de kinderen maakte dat werkelijk helemaal niets uit! Rennen, springen en gillen. Binnen 20 minuten lag er al eentje tot zijn middel in de modder; grote hilariteit bij iedereen.
Na de taart (zelf meenemen) begon de activiteit. De kinderen is veel respect bij gebracht voor het gevaar van vuur en messen. Maar ze mochten alles zelf doen en dit werd nog eens spectaculair uitvergroot door de meester. De popcorn die ze uiteindelijk hebben gemaakt smaakte beter dan wat dan ook.

Het weer zat weliswaar niet helemaal mee, maar we hebben er geen kind over gehoord. Zoals ze in Noorwegen zeggen; slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel.

Zorg wel dat ze goed zijn aangekleed en neem voldoende reserve kleding mee (incl sokken en schoenen). Ze hebben een toptijd!

Nogmaals dank!