Gastenboek


Wil je ook wat in dit gastenboek schrijven?

 

*


Email * (alleen ter controle)


Bericht *
Anti - Spam


Type de letters over in dit veld *

 


Odie

donderdag 27 april 2017


Onze 9-jarige zoon heeft een superfeest gevierd op het Woeste Westen! De jongens hebben een prachtige pijl en boog gemaakt onder leiding van Martin. Voor, tijdens en na de workshop uiteraard nog lekker geravot en vies en nat geworden. Superleuk!
Giem

zaterdag 22 april 2017


Spelen op het fantastische terrein van het Woeste Westen is al een feest op zichzelf. Maar voor ons partijtje deden we ook nog de workshop pijl en boog maken. En dat was ook echt fantastisch. Heel leuke en kundige begeleiding en het maken van de pijl en boog was (groep meisjes van 8 jaar) leuk en uitdagend. Het resultaat mocht er zijn, alle kinderen vonden het een te gekke dag en met de boog wordt nu nog gespeeld in de achtertuin. Dank!
Rosanne

maandag 23 januari 2017


Via deze weg wil ik jullie nog even ontzettend bedanken voor het geweldig leuke verjaardagsfeestje dat mijn zoon Luc afgelopen zondag bij jullie heeft mogen vieren. Wat een walhalla voor de kinderen, houtjes splitten, fikkie stoken, popcorn bakken, ravotten in de modder en afsluitend een pannenkoekje en warme choco bij het vuur. Echt een top middag was het!!