Gastenboek


Wil je ook wat in dit gastenboek schrijven?

 

*


Email * (alleen ter controle)


Bericht *




Anti - Spam


Type de letters over in dit veld *

 


Jeroen

donderdag 31 januari 2019


Met 10 jongens messen gemaakt. Wat was het leuk! Droog onder het zeil, vuur aan en ervoor en erna lekker spelen. Maike is een geweldige begeleider. En iedereen trots op zijn mes. En dank ook voor de droge kleren nadat twee kinderen ongepland kennis hadden gemaakt met het water....




Noor

donderdag 24 januari 2019


Wat lag het woeste westen er prachtig bij in de sneeuw! De kinderen vonden het heerlijk. 10 meisjes en jongens hebben een vuurtje gestookt en pannenkoeken gebakken! We hebben eerder in de zomer feestjes hier gevierd maar in de winter is het ook fantastisch! Reacties van de kinderen waren "het beste feestje ever" en dit feestje staat in mijn top 1!".




Guusje

zondag 30 september 2018


Het was koud en stroomde van de regen, maar het feestje was hardstikke leuk. Met 15 jongens katapulten gemaakt en daarna op blikjes geschoten. Aardige jongen begeleide het geheel. Onder een gespannen zeil zaten we toch nog een beetje droog. Binnen knisperde het haardvuur waar we onze handen aan konden warmen en waar we taart konden eten. Daarna vrij ravotten in de natte natuur. We hebben er geen spijt van gekregen dat we niet waren overgeschakeld naar plan B, de film of bowlen.