Gastenboek


Wil je ook wat in dit gastenboek schrijven?

 

*


Email * (alleen ter controle)


Bericht *
Anti - Spam


Type de letters over in dit veld *

 


Carolien

maandag 12 december 2016


Het is een super feest voor kinderen. Ze kunnen heerlijk vrij rondrennen in de natuur met leuke paadjes, water, hutten bouwen, waterpomp, vlotten, vissen etc. Ook de activiteit was super leuk (ook even een soort rustmomentje). Mijn zoontje (6) ging zelf de deeg voor de broodjes maken en zelf vuur maken en daarna in het vuur het broodje afbakken. Daarna lekker opsmullen met een knakworst, hagelslag of honing. Iedereen vond het een geweldig feestje! Het enige nadeel voor de begeleiders is dat als je een groep kinderen hebt die nog niet z’n A-diploma hebben dat je wel echt moet oplettten, want er zijn best veel slootjes.
Wes

woensdag 14 september 2016


Top verjaardagsfeest.Goede begeleiding tijdens het maken van het survivalmes, met aandacht voor elk kind.
Het enige wat miste was het eendenkroos in de haren van de kinderen!Wat een genot om de stadse kinderen zo in en met de natuur te zien.
Er zal nog lang over deze verjaardag nagesproken worden.
Sara

woensdag 14 september 2016


Mijn dochter heeft haar verjaardagsfeestje gevierd in het Woestewesten. Ze werd en dus mochten ze brood maken. Met echt vuur, op een stok... Zo spannend en avontuurlijk! De begeleiders waren super lief en bekwaam. De sfeer was bijzonder relaxt. Zelfs voor de ouders (waarvan er een aantal bleven omdat het zo gezellig was) was het een feest!