Gastenboek


Wil je ook wat in dit gastenboek schrijven?

 

*


Email * (alleen ter controle)


Bericht *
Anti - Spam


Type de letters over in dit veld *

 


Ailed Ties en Saul

donderdag 19 maart 2015


Beste team Woeste Westen,

Hel erg bedankt voor de leuke dag die we hebben meegemaakt op zaterdag 14 maart. Dit is de tweede verjaardag achter elkaar dat Saul wilde bij jullie vieren en het was als vorige keer super fijn!

Alle compliment naar Rick; die zoals Tarzan vorige keer de kinderen in een hele bijzondere ervaring meebracht.

Veel succes verder en tot volgende keer.

Gr

Ailed Ties en Saul
Marc

dinsdag 10 maart 2015


Twee weken geleden hebben we het feestje van ons zoontje hier gevierd (6 jr). De hele ochtend pijpenstelen en koud. Tegen de tijd dat wij arriveerden werd het droog. Meestal in ieder geval... Maar voor de kinderen maakte dat werkelijk helemaal niets uit! Rennen, springen en gillen. Binnen 20 minuten lag er al eentje tot zijn middel in de modder; grote hilariteit bij iedereen.
Na de taart (zelf meenemen) begon de activiteit. De kinderen is veel respect bij gebracht voor het gevaar van vuur en messen. Maar ze mochten alles zelf doen en dit werd nog eens spectaculair uitvergroot door de meester. De popcorn die ze uiteindelijk hebben gemaakt smaakte beter dan wat dan ook.

Het weer zat weliswaar niet helemaal mee, maar we hebben er geen kind over gehoord. Zoals ze in Noorwegen zeggen; slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel.

Zorg wel dat ze goed zijn aangekleed en neem voldoende reserve kleding mee (incl sokken en schoenen). Ze hebben een toptijd!

Nogmaals dank!
Jasmijn Verkaik

zondag 08 maart 2015


Vandaag waren wij hier voor het eerst samen met onze kids(3 jarige dochter en onze zoon 7) en die van m'n zwager(2 meiden 1 van 5 en 1 van 10). We vonden het superleuk! Ze maakten zelf broodjes voor aan 't stokje en aten het daarna met veel plezier op met een worstje erin. Stoer! Daarna hebben ze zich lekker uit kunnen leven op het land. Het eerste lente zonnetje scheen goed vandaag dus het was puur genieten!
We gaan zekers weer naar het woeste westen terug, want woest was het! We waren nog niet weg of de jongste(3) lag al te slapen op de achterbank. Zeker tot ziens!
Groetjes, Jasmijn.