Gastenboek


Wil je ook wat in dit gastenboek schrijven?

 

*


Email * (alleen ter controle)


Bericht *
Anti - Spam


Type de letters over in dit veld *

 


Tanya

zaterdag 10 oktober 2015


Geweldige middag hebben we gehad. Ondanks de druppels regen is het woeste westen met veel enthousiasme veroverd. Vooral het vuurbaken heeft nog dagen voor veel stoere verhalen gezorgd. Super leuke en enthousiaste begeleiding tijdens het feestje. Het vrij spelen is zeker ook voor herhaling vatbaar. Wel een setje droge kleding meenemen want als het westen veroverd wordt blijft het niet droog ;-)
Irene

vrijdag 09 oktober 2015


Het verjaardags feestje van onze zoon(8) was een groot succes. Pannenkoeken bakken op een zelfgemaakt vuurtje: alle kinderen opperste concentratie en grote lol! Veel dank!
Marielle Zwart

zaterdag 04 juli 2015


We hebben een TOPmiddag gehad, vrijdag 3 juli jl. Onze 2 jongens vierden hun kinderfeestjes gezamenlijk; we hadden dus een groepje mannen van 10 en een groepje mannetjes van 6. De begeleidster speelde hier goed op in door met de oudere jongens te gaan popcorn bakken en met de jongere jongens stokbroodjes te gaan bakken. van het begin tot het einde een zeer geslaagde middag waarbij de jongens uiteindelijk ook nog rondom een vlotje in het water gespeeld hebben. We kregen ze met moeite in het begin van de avond mee :)
kleine tip: een bevestiging van het verjaardagsfeestje via de mail als er betaald is, is wel prettig.