Gastenboek


Wil je ook wat in dit gastenboek schrijven?

 

*


Email * (alleen ter controle)


Bericht *
Anti - Spam


Type de letters over in dit veld *

 


Moeder

maandag 14 december 2015


De begeleidster was helemaal top en gaf mijn zoon echt het gevoel de koning van zijn feestje te zijn. Ze vonden het ook allemaal super leuk en kwamen tijd te kort. Bij een feestje zou ik de kinderen later laten ophalen zodat ze ook nog tijd hebben heerlijk te spelen op het geweldige terrein.
Iedje Hoonhout

woensdag 14 oktober 2015


Maandag 12 oktober met 35 studenten van Cultureel Organiseren van het ROCvA een geslaagd bezoek gebracht aan Het Woeste Westen. Martin Hup hield een hele goede lezing over ontstaan, visie, doel en leuke, interessante wetenswaardigheden over het Woeste Westen en Robin zorgde voor een rondleiding met beleving met als slot een vuurtje maken; leuk voor jong en oud. Volgend jaar komen we graag weer want het was voor onze studenten een interessante, leuke excursie.
Boukje Janssen

dinsdag 13 oktober 2015


Het kinderfeestje van mijn zoontje was een groot succes! Rik, de begleider die met de groep van 10 (!) jongens pijl en boog maakte was gezellig en duidelijk. Het groepje was duidelijk in goede handen. Hij heeft er een mooie ervaring van gemaakt voor de feestvierders. (en voor ons want we konden even rustig zitten en toekijken)
Wij komen zeker terug. :)