Gastenboek


Wil je ook wat in dit gastenboek schrijven?

 

*


Email * (alleen ter controle)


Bericht *
Anti - Spam


Type de letters over in dit veld *

 


Karin

zondag 07 september 2014Bibi (10 jr) en haar vriendinnen hebben een fantastische middag gehad in het Woeste Westen. Heerlijk weer, lekker spelen. En met als hoogtepunt het maken van een eigen survivalmes olv. meester Tarzan. Dat is pas cool! En wat deed hij dat op een leuke en bevlogen manier! Mijn dank! En een echte aanrader voor een leuk feestje!
Bart

donderdag 28 augustus 2014


Wat hebben we een leuke middag gehad tijdens het kinderfeestje van mijn zoon. Met 10 vriendjes hebben we een eigen vuurtje gemaakt (helemaal zelf!) en daarop onze eigen pannenkoeken gebakken. En natuurlijk lekker spelen in de natuurspeeltuin.
Leuk en leerzaam!
@Martin en collega's: bedankt voor de fantastische middag.
Cuny Janssen

zaterdag 23 augustus 2014Het kinderfeestje gaat altijd door, zelfs met noodweer, wat wij dus hadden: onweer en aanhoudende regen. De meisjes gingen onverstoord aan de slag (onder een zijl) met hun pijl en boog en na de taart wilden ze toch naar buiten. Ten slotte was "met z'n allen op het vlot" het leukste van alles, aldus mijn dochter. Tip: Beste bereikbaarheid met auto: Parkeerplaats bij de begraafplaats St.Barbara, dat is maar 2 minuten lopen.