Gastenboek


Wil je ook wat in dit gastenboek schrijven?

 

*


Email * (alleen ter controle)


Bericht *
Anti - Spam


Type de letters over in dit veld *

 


Ollie

donderdag 14 mei 2015


Marijn's 8e verjaardagspartijtje was buitengewoon geslaagd ondanks het natte weer, groot terrein voor de kinderen om op eigen houtje te verkennen en vooral veel waterplezier voor kinderen!! Aansluitend workshop pijl en boog educatief, Rick was erg leuk met de kinderen en ontzettend attent .. bedankt voor het lenen vd droge kleren!
Wolfgang

zaterdag 25 april 2015


Vandaag een heel leuk verjaardagsfeestje gehad. De jongens hadden heel veel plezier met het bouwen van een katapult. Dit heeft ook zeker met het enthousiasme van Rick te maken. Hij heeft op een spannende een leuke manier de kinderen bezig gehouden zodat de ouders rustig een kopje koffie konden drinken. Rick bedankt ook namens de kinderen.
Phil

woensdag 15 april 2015


Dit weekeinde in noodweer de 7e verjaardag gevierd van Marietje. Groot succes. Door binnen taart te eten en met speksteen te werken, konden de 13 meisjes het gure weer tussendoor aan (met twee die in de sloot gevallen/gesprongen zijn, heel stoer).
Veel dank aan de vriendelijke, flexibele en leuke leiding (Rick en Angelo(?)). Goede mix van begeleiden en kinderen zelfstandig doen werken (en hard laten gillen).
Lief ook dat we vlak voor sluiting toch nog broodjes mochten bakken, lekker warm rond het vuur.