Gastenboek


Wil je ook wat in dit gastenboek schrijven?

 

*


Email * (alleen ter controle)


Bericht *
Anti - Spam


Type de letters over in dit veld *

 


Frederique

vrijdag 11 april 2014


Een geweldig feest voor onze 9 jarige Sophie! Alle kinderen hebben eerst heerlijk gespeeld, geklommen en sommigen ook gezwommen! Daarna begon het programma, pannenkoeken bakken op zelf gemaakt vuurtje. Veilig houtjes hakken, vuurtje stoken, vuurshow en bakken maar! Onder de geweldig enthousiaste leiding van Juan! Een absolute aanrader! Veel dank!
Mirjam

woensdag 02 april 2014


Wat een topdag hebben we gehad in het Woeste Westen vandaag!
Onze kids hebben hun verjaardagsfeestje daar gevierd (Nino 5 jr en Nevi 7jr) samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. 10 kids van 7 tot 11 jaar)

De begeleiders zijn heel relaxed en vriendelijk en behulpzaam . We waren de kids al gelijk kwijt en het feest was nog niet eens begonnen ;-)
Wij hebben gekozen voor de 1e activiteit stokbrood bakken
Geweldig zeg....onze zoon en dochter werden erg in het zonnetje gezet. Ze hebben met een echt scherp mes hout doormidden mogen kappen...vuur maken. En de stokbroden afbakken op de zelfgemaakte kampvuurtjes.

Meester Tarzan bedankt voor je goede uitleg, geduld en enthousiasme... Onze kids willen volgend jaar weer... en dan willen ze nog langer blijven!

Het Woeste Weste is een echte aanrader..... voor jongens en meisjes v.a 5 jaar.....twijfel niet langer je kind is het waard!

Tip: neem een droge set kleding en handdoeken mee voor je kids want vooral als het lekker weer is en het zonnetje schijnt springen ze zo de sloot in. Nu hebben ze daar ook wel extra kleding en handdoeken voor de kids die dat niet meehebben erg goed verzorg van het Woeste Westen. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je alles weet terugbrengt;-)
Desiree

dinsdag 01 april 2014


Afgelopen zaterdag het partijtje van mijn zoon hier gevierd.
We hadden super mazzel met het weer wat het hierdoor al super leuk was!

Kids hebben eerst heerlijk lopen ravotten in het woeste westen! Door het dolle heen en tot de borst nat en onder de modder kwamen de meeste terug om deel te nemen aan het 'echte' partijtje.

Mijn zoon koos voor het zelf een vuurtje maken en pannenkoeken daarop bakken. Het klinkt heel simpel maar we zijn er zeker 5 kwartier mee zoet geweest! Hardstikke leuke duidelijke uitleg van meester Tarzan, en streng waar het nodig was, want ja het is toch met een echte mes houtjes hakken en echt vuur! Kids waren door het dolle heen!

Volgend jaar wilt mijn zoon terug komen en mijn dochter van 4 zou het liefst haar partijtje hier ook gaan vieren. En niet te vergeten alle kindjes op zijn feestje, allemaal willen ze ook naar het Woeste Westen om hun partijtje te vieren :)
Hoe leuk!!

Grote kans dat jullie ons volgend jaar weer zien! (En misschien dat jaar ook mijn dochter voor dr partijtje..voor nu is ze nog iets te klein met al die slootjes en modderpoeltjes, tenminste met nog een hele groep kleintjes is het teveel opletten....alleen met dr grote broer redde ze zich prima)