Gastenboek


Wil je ook wat in dit gastenboek schrijven?

 

*


Email * (alleen ter controle)


Bericht *
Anti - Spam


Type de letters over in dit veld *

 


Desiree

dinsdag 01 april 2014


Afgelopen zaterdag het partijtje van mijn zoon hier gevierd.
We hadden super mazzel met het weer wat het hierdoor al super leuk was!

Kids hebben eerst heerlijk lopen ravotten in het woeste westen! Door het dolle heen en tot de borst nat en onder de modder kwamen de meeste terug om deel te nemen aan het 'echte' partijtje.

Mijn zoon koos voor het zelf een vuurtje maken en pannenkoeken daarop bakken. Het klinkt heel simpel maar we zijn er zeker 5 kwartier mee zoet geweest! Hardstikke leuke duidelijke uitleg van meester Tarzan, en streng waar het nodig was, want ja het is toch met een echte mes houtjes hakken en echt vuur! Kids waren door het dolle heen!

Volgend jaar wilt mijn zoon terug komen en mijn dochter van 4 zou het liefst haar partijtje hier ook gaan vieren. En niet te vergeten alle kindjes op zijn feestje, allemaal willen ze ook naar het Woeste Westen om hun partijtje te vieren :)
Hoe leuk!!

Grote kans dat jullie ons volgend jaar weer zien! (En misschien dat jaar ook mijn dochter voor dr partijtje..voor nu is ze nog iets te klein met al die slootjes en modderpoeltjes, tenminste met nog een hele groep kleintjes is het teveel opletten....alleen met dr grote broer redde ze zich prima)