Gastenboek


Wil je ook wat in dit gastenboek schrijven?

 

*


Email * (alleen ter controle)


Bericht *
Anti - Spam


Type de letters over in dit veld *

 


Juf Carlijn

zaterdag 14 april 2018


Ons schoolreisje naar Het Woeste westen was een groot succes. Ik heb meerdere kinderen horen roepen dat het de leukste schoolreis ooit was. Ook in mijn groep 5 was iedereen het er over eens. Deze speeltuin was fantastisch (ons ochtendprogramma bij Nemo verbleekte erbij)! Volgende keer komen we een hele dag.
Enorm bedankt.
Moeder

maandag 26 februari 2018


De begeleidster was helemaal top en gaf mijn zoon echt het gevoel de koning van zijn feestje te zijn. Ze vonden het ook allemaal super leuk en kwamen tijd te kort. En van de kou hebben ze helemaal géén last gehad. Bij een feestje zou ik de kinderen later laten ophalen zodat ze ook nog tijd hebben heerlijk te spelen op het geweldige terrein.
Marijke

vrijdag 29 december 2017


We waren met 9 jongens van rond de 7 en ze hebben een supermiddag gehad. Vuurtje stoken en broodbakken. Echt een beleving voor deze mannen. Leuk dat Martin mijn jarige in het middelpunt zette. Daarna met zijn allen spelen in een boomhut en met takken slepen. Dat moeten ze vaker doen. Na 4 uur alle kinderen moe, voldaan en van top tot teen onder de modder naar huis. Chris vond het het leukste feestje ooit.