Gastenboek


Wil je ook wat in dit gastenboek schrijven?

 

*


Email * (alleen ter controle)


Bericht *
Anti - Spam


Type de letters over in dit veld *

 


Cuny Janssen

zaterdag 23 augustus 2014Het kinderfeestje gaat altijd door, zelfs met noodweer, wat wij dus hadden: onweer en aanhoudende regen. De meisjes gingen onverstoord aan de slag (onder een zijl) met hun pijl en boog en na de taart wilden ze toch naar buiten. Ten slotte was "met z'n allen op het vlot" het leukste van alles, aldus mijn dochter. Tip: Beste bereikbaarheid met auto: Parkeerplaats bij de begraafplaats St.Barbara, dat is maar 2 minuten lopen.
Pieter Been

maandag 14 juli 2014


Wij zijn 9 juni met onze zoon Max voor zijn verjaardagspartijtje bij het Woeste Wesen geweest. Meester Tarzan was geweldig, er wordt nu nog over hem gesproken. Vuurtjes gemaakt, popcorn gemaakt en opgegeten en dat allemaal zelf gedaan, wie had dat gedacht. Ik kan iedereen aanraden hier eens een kinderpartijtje te geven.
Nanja

vrijdag 27 juni 2014


Onze zoon Roemer vierde zijn negende verjaardag met messen, vuur, broodjes bakken en met-kleren-aan-de-sloot-in (dat laatste was niet gepland). Het was het 'beste feestje ever', was het unanieme commentaar van de jongens. Groot respect voor meester Tarzan!