Gastenboek


Wil je ook wat in dit gastenboek schrijven?

 

*


Email * (alleen ter controle)


Bericht *
Anti - Spam


Type de letters over in dit veld *

 


Harry Benckhuijsen

dinsdag 31 mei 2016


Droog thuiskomen is meer een uitzondering dan regelmaat voor mijn oudste zoon van 7. Als hij komt spelen in het woeste westen bij de avonturenclub gaat hij er vol in op, letterlijk en figuurlijk. Slootje springen, speurtochten naar diertjes, vlotten bouwen, veel leren over de natuur en zelf dingen maken, koken etc. Kinderen leren zo spelenderwijs samen met andere kinderen veel over de natuur. Het woeste westen is nu een belangrijke activiteit geworden voor onze jongens. Als ouders zijn we blij met dit inititief in de stad en de organisatie dankbaar. We raden het iedereen aan.
Nike

maandag 28 maart 2016


Kinderfeestje met tien jongens. De bal die we hadden meegenomen bleek totaal overbodig, ze gingen helemaal los op het vlot en de kabelbaan. Pijl & boog maken was ook te gek, grote inspanning olv Rick. Wij komen terug voor de kinderfeestjes van onze andere zonen!
Hilda

vrijdag 18 maart 2016


Perfecte verjaardag, jongens hebben van 11:30 tot 4 gespeeld in de tuin en onder begeleiding van Rick een super workshop pijl&boog maken, schitterend weer hielp zeker mee. Mijn zoon voelde zich geweldig jarig! Volgende jaar weer :-)