Gastenboek


Wil je ook wat in dit gastenboek schrijven?

 

*


Email * (alleen ter controle)


Bericht *




Anti - Spam


Type de letters over in dit veld *

 


Sara

woensdag 14 september 2016


Mijn dochter heeft haar verjaardagsfeestje gevierd in het Woestewesten. Ze werd en dus mochten ze brood maken. Met echt vuur, op een stok... Zo spannend en avontuurlijk! De begeleiders waren super lief en bekwaam. De sfeer was bijzonder relaxt. Zelfs voor de ouders (waarvan er een aantal bleven omdat het zo gezellig was) was het een feest!




Mare

vrijdag 01 juli 2016


Elke maandag stapt mijn zoon van 10 jaar zielsgelukkig en vol verhalen de drempel over na een heerlijke middag Avonturenclub bij Het Woeste Westen. Meestal met de modder achter zijn oren en altijd ruikend naar een stukje rookworst. :-) Hij doet mee met de Avonturenclub via de buitenschoolse activiteiten van IJsterk en vindt het ronduit geweldig. En dat voor een jongen die normaal gesproken maar moeilijk met z'n neus uit de boeken of van het scherm te krijgen is. Hulde aan Het Woeste Westen, de plek en de mensen!




Nanda

dinsdag 31 mei 2016


Ik spreek uit naam van onze dochter: 'mam, dit was het fijnste verjaardagsfeestje! Alles was leuk. Lekker spelen en het malen van het graan, vuur maken en de pannenkoek bakken.
Wij als ouders hebben het ook heerlijk gevonden. We hadden geen kind aan de kinderen. Het weer was dan ook helemaal goed. Het is een fijn terrein. Overzichtelijk en toch ruim genoeg voor avontuur. Rozig en volledig door gewaaid, naar rook ruikend, kwamen we aan het eind van de dag zeer tevreden thuis.