Gastenboek


Wil je ook wat in dit gastenboek schrijven?

 

*


Email * (alleen ter controle)


Bericht *
Anti - Spam


Type de letters over in dit veld *

 


Marc

dinsdag 10 maart 2015


Twee weken geleden hebben we het feestje van ons zoontje hier gevierd (6 jr). De hele ochtend pijpenstelen en koud. Tegen de tijd dat wij arriveerden werd het droog. Meestal in ieder geval... Maar voor de kinderen maakte dat werkelijk helemaal niets uit! Rennen, springen en gillen. Binnen 20 minuten lag er al eentje tot zijn middel in de modder; grote hilariteit bij iedereen.
Na de taart (zelf meenemen) begon de activiteit. De kinderen is veel respect bij gebracht voor het gevaar van vuur en messen. Maar ze mochten alles zelf doen en dit werd nog eens spectaculair uitvergroot door de meester. De popcorn die ze uiteindelijk hebben gemaakt smaakte beter dan wat dan ook.

Het weer zat weliswaar niet helemaal mee, maar we hebben er geen kind over gehoord. Zoals ze in Noorwegen zeggen; slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel.

Zorg wel dat ze goed zijn aangekleed en neem voldoende reserve kleding mee (incl sokken en schoenen). Ze hebben een toptijd!

Nogmaals dank!
Jasmijn Verkaik

zondag 08 maart 2015


Vandaag waren wij hier voor het eerst samen met onze kids(3 jarige dochter en onze zoon 7) en die van m'n zwager(2 meiden 1 van 5 en 1 van 10). We vonden het superleuk! Ze maakten zelf broodjes voor aan 't stokje en aten het daarna met veel plezier op met een worstje erin. Stoer! Daarna hebben ze zich lekker uit kunnen leven op het land. Het eerste lente zonnetje scheen goed vandaag dus het was puur genieten!
We gaan zekers weer naar het woeste westen terug, want woest was het! We waren nog niet weg of de jongste(3) lag al te slapen op de achterbank. Zeker tot ziens!
Groetjes, Jasmijn.
Susan

zondag 25 januari 2015


Onze zoon (7) heeft echt een top feestje gehad bij het Woeste Westen. Eerst heerlijk op het terrein ravotten en daarna onder de bezielende leiding van meester Tarzan (alias Juan) en juf Maaike aan de slag met vuur maken. Alle stappen waren even leuk en spannend voor de jongens. Met echte messen houtjes hakken, een toren bouwen van de gehakte houtjes, vonken maken met een magnesium stick en daarmee je echt eigen vuur maken. Ze vonden het allemaal geweldig, En de popcorn die ze uiteindelijk hebben gemaakt boven hun eigen vuur was bij verre de lekkerste die ze ooit hadden geproefd.

We hadden enorme mazzel met het weer. Een koude maar stralende januari middag was helemaal top voor een vuurfeestje. Echt een winterse aanrader. Dank aan Juan en Maaike die onze jongens geweldig en veilig hebben begeleid bij dit spannende feest!