Gastenboek


Wil je ook wat in dit gastenboek schrijven?

 

*


Email * (alleen ter controle)


Bericht *
Anti - Spam


Type de letters over in dit veld *

 


Susan

zondag 25 januari 2015


Onze zoon (7) heeft echt een top feestje gehad bij het Woeste Westen. Eerst heerlijk op het terrein ravotten en daarna onder de bezielende leiding van meester Tarzan (alias Juan) en juf Maaike aan de slag met vuur maken. Alle stappen waren even leuk en spannend voor de jongens. Met echte messen houtjes hakken, een toren bouwen van de gehakte houtjes, vonken maken met een magnesium stick en daarmee je echt eigen vuur maken. Ze vonden het allemaal geweldig, En de popcorn die ze uiteindelijk hebben gemaakt boven hun eigen vuur was bij verre de lekkerste die ze ooit hadden geproefd.

We hadden enorme mazzel met het weer. Een koude maar stralende januari middag was helemaal top voor een vuurfeestje. Echt een winterse aanrader. Dank aan Juan en Maaike die onze jongens geweldig en veilig hebben begeleid bij dit spannende feest!
Andrea

zondag 23 november 2014


Geweldig kinderfeest gehad bij Het Woeste Westen!
Eerst twijfels over een buitenpartijtje eind november, maar gelukkig waren de weergoden ons goed gezind.
Het was een prachtige dag. De kinderen waren gezellig bezig op het terrein. En de workshop pijl en boog maken met meester Robin en zijn assistente was de highlight van de middag. Robin heeft de jongens goed bij de les gehouden en op het eind had iedereen een eersteklas boog voor de schietwedstrijd.
Ter afsluiting nog een paar marshmallows geroosterd en de leuke middag was alweer voorbij.
Lina

vrijdag 31 oktober 2014


Wat hebben onze BSO kinderen plezier gehad op de woeste westen. De kinderen konden lekker rondrennen door riet en bosjes, spelen, klimmen, kliederen en niet te vergeten brood bakken op het kampvuur. Lekker smullen van zelf gebakken broodjes. Een echte aanrader voor alle BSO kinderen, voorall 7+ kinderen.