Gastenboek


Wil je ook wat in dit gastenboek schrijven?

 

*


Email * (alleen ter controle)


Bericht *




Anti - Spam


Type de letters over in dit veld *

 


Eduard van Dam

maandag 14 november 2022


We zijn dit jaar opnieuw met de introductiedagen van de brugklas voor onze school, het Cartesius Lyceum, twee dagen bij het Woeste Westen geweest. Het waren echt hele leuke dagen, leerlingen zijn samen uitdagingen aan gegaan en hebben elkaar zodoende beter leren kennen. De mensen zijn ook altijd even vriendelijke en behulpzaam. Echt een top plek in Amsterdam!




Maria

vrijdag 11 februari 2022


Mijn zoon Nikolai (8 jaar :-) vierde hier zijn verjaardag op 5 februari 2022. Nikolai nodigde 14 van zijn vrienden uit. De kinderen leerden vuur maken en popcorn bakken. Het was geweldig! Dankzij Martijn was het feest een succes! Ik wil zeggen dat Martijn een zeer goede organisator is - de kinderen hadden veel plezier, maar tegelijkertijd leidde Martijn ze zeer vakkundig. Kinderen en vuur, maar ook harde wind - maar met Martijn was alles heel goed georganiseerd en veilig! Ik vond het ook erg leuk dat Martijn in gedachten hield dat het het feest van Nikolai was en hem de eerste keus gaf en hem uitnodigde om te helpen demonstreren. Het feest duurde 1,5 uur. Alles was zeer professioneel georganiseerd. Na afloop kregen de kinderen individuele zakjes popcorn. En nog veel meer popcorn, die ze dan zelf konden toevoegen om uit te kiezen: er was een bakje zoete popcorn, een bakje zoute popcorn en een bakje zoet-zoute popcorn. Sterk aanbevelen!




Maaike

zaterdag 17 juli 2021


Wat een geweldig kinderfeestje was het. Mijn zoon sam werd 9 en had 10 kinderen uitgenodigd. David had de groep aan zijn lippen hangen. Ze hebben anderhalf uur enthousiast en geconcentreerd gewerkt aan hun pijl en boog. Complimenten, wat een leuke sfeer maakte hij er van. En dan ervoor en erna heerlijk zwemmen en spelen...genieten! Echt een aanrader!