Gastenboek


Wil je ook wat in dit gastenboek schrijven?

 

*


Email * (alleen ter controle)


Bericht *
Anti - Spam


Type de letters over in dit veld *

 


Annemarie

donderdag 15 december 2022


We hebben een heerlijk winters feestje gevierd in december met 14 meisjes. Eerst lekker spelen, er lag ijs op de sloten en dat gaf veel spelplezier. Daarna begon de activiteit, die perfect begeleid werd door David. Zelf graan malen, pannenkoekenbeslag maken, zelf vuurtje stoken en daarna bakken. Een hele belevenis voor 9-jarigen! De pannenkoeken smaakten heerlijk en de meiden hebben genoten. Dank jullie wel! Dus ook in de winter echt een aanrader om een kinderfeestje bij het Woeste Westen te vieren!
Eduard van Dam

maandag 14 november 2022


We zijn dit jaar opnieuw met de introductiedagen van de brugklas voor onze school, het Cartesius Lyceum, twee dagen bij het Woeste Westen geweest. Het waren echt hele leuke dagen, leerlingen zijn samen uitdagingen aan gegaan en hebben elkaar zodoende beter leren kennen. De mensen zijn ook altijd even vriendelijke en behulpzaam. Echt een top plek in Amsterdam!
Maria

vrijdag 11 februari 2022


Mijn zoon Nikolai (8 jaar :-) vierde hier zijn verjaardag op 5 februari 2022. Nikolai nodigde 14 van zijn vrienden uit. De kinderen leerden vuur maken en popcorn bakken. Het was geweldig! Dankzij Martijn was het feest een succes! Ik wil zeggen dat Martijn een zeer goede organisator is - de kinderen hadden veel plezier, maar tegelijkertijd leidde Martijn ze zeer vakkundig. Kinderen en vuur, maar ook harde wind - maar met Martijn was alles heel goed georganiseerd en veilig! Ik vond het ook erg leuk dat Martijn in gedachten hield dat het het feest van Nikolai was en hem de eerste keus gaf en hem uitnodigde om te helpen demonstreren. Het feest duurde 1,5 uur. Alles was zeer professioneel georganiseerd. Na afloop kregen de kinderen individuele zakjes popcorn. En nog veel meer popcorn, die ze dan zelf konden toevoegen om uit te kiezen: er was een bakje zoete popcorn, een bakje zoute popcorn en een bakje zoet-zoute popcorn. Sterk aanbevelen!