Gastenboek


Wil je ook wat in dit gastenboek schrijven?

 

*


Email * (alleen ter controle)


Bericht *
Anti - Spam


Type de letters over in dit veld *

 


Nanda

dinsdag 31 mei 2016


Ik spreek uit naam van onze dochter: 'mam, dit was het fijnste verjaardagsfeestje! Alles was leuk. Lekker spelen en het malen van het graan, vuur maken en de pannenkoek bakken.
Wij als ouders hebben het ook heerlijk gevonden. We hadden geen kind aan de kinderen. Het weer was dan ook helemaal goed. Het is een fijn terrein. Overzichtelijk en toch ruim genoeg voor avontuur. Rozig en volledig door gewaaid, naar rook ruikend, kwamen we aan het eind van de dag zeer tevreden thuis.
Harry Benckhuijsen

dinsdag 31 mei 2016


Droog thuiskomen is meer een uitzondering dan regelmaat voor mijn oudste zoon van 7. Als hij komt spelen in het woeste westen bij de avonturenclub gaat hij er vol in op, letterlijk en figuurlijk. Slootje springen, speurtochten naar diertjes, vlotten bouwen, veel leren over de natuur en zelf dingen maken, koken etc. Kinderen leren zo spelenderwijs samen met andere kinderen veel over de natuur. Het woeste westen is nu een belangrijke activiteit geworden voor onze jongens. Als ouders zijn we blij met dit inititief in de stad en de organisatie dankbaar. We raden het iedereen aan.
Nike

maandag 28 maart 2016


Kinderfeestje met tien jongens. De bal die we hadden meegenomen bleek totaal overbodig, ze gingen helemaal los op het vlot en de kabelbaan. Pijl & boog maken was ook te gek, grote inspanning olv Rick. Wij komen terug voor de kinderfeestjes van onze andere zonen!