Gastenboek


Wil je ook wat in dit gastenboek schrijven?

 

*


Email * (alleen ter controle)


Bericht *
Anti - Spam


Type de letters over in dit veld *

 


Iedje Hoonhout

woensdag 14 oktober 2015


Maandag 12 oktober met 35 studenten van Cultureel Organiseren van het ROCvA een geslaagd bezoek gebracht aan Het Woeste Westen. Martin Hup hield een hele goede lezing over ontstaan, visie, doel en leuke, interessante wetenswaardigheden over het Woeste Westen en Robin zorgde voor een rondleiding met beleving met als slot een vuurtje maken; leuk voor jong en oud. Volgend jaar komen we graag weer want het was voor onze studenten een interessante, leuke excursie.
Boukje Janssen

dinsdag 13 oktober 2015


Het kinderfeestje van mijn zoontje was een groot succes! Rik, de begleider die met de groep van 10 (!) jongens pijl en boog maakte was gezellig en duidelijk. Het groepje was duidelijk in goede handen. Hij heeft er een mooie ervaring van gemaakt voor de feestvierders. (en voor ons want we konden even rustig zitten en toekijken)
Wij komen zeker terug. :)
Sandra

maandag 12 oktober 2015


Eind augustus een feestje gevierd met 9 jongens van 8. Het was een groot succes, ondanks onstuimig Woeste Westen weer. ;) Begeleidster Maike hield de groep met veel enthousiasme aan het werk, zette de jarige steeds in het (ontbrekende) zonnetje, met als resultaat 9 handgemaakte katapulten en 9 blije kinderen.
Daarna nog even bij het kampvuur en verder op avontuur in het Woeste Westen. Zeker voor herhaling vatbaar!