Gastenboek


Wil je ook wat in dit gastenboek schrijven?

 

*


Email * (alleen ter controle)


Bericht *




Anti - Spam


Type de letters over in dit veld *

 


Yonatan

woensdag 21 oktober 2020


Heel erg bedankt voor het geweldige partijtje bij het Woeste Westen! De jongens hebben eindeloos gespeeld en natuurlijk allemaal in het water gevallen.....
De kettingen van speksteen zijn prachtig geworden. De begeleiding is heel aardig en gezellig. Wij komen zeker nog een keer.

Veel groetjes van Yonatan




Bs de Hoeksteen

vrijdag 25 september 2020


Met de groepen 4 en 5 een schoolreisje gehad op dinsdag 8 september. De kinderen hebben we de hele dag niet gezien en gehoord. Heerlijk grenzen verkennen en daar hoort een nat pak halen ook bij. Er was geen kind meer droog.
De workshop katapult maken was ook erg leuk. En wat werd dat goed uitgelegd en begeleid. Met echte messen gewerkt en geen pleister nodig gehad.
Super leuke dag gehad voor kinderen en begeleiders.




Manon

donderdag 18 juni 2020


Graag wil ik jullie en zeker ook Mark bedanken voor het superleuke feestje dat Fleur afgelopen zondag heeft gehad. Het was perfect geregeld allemaal! En hoewel het weer ineens niet meezat, was de pret er niet minder om. Iedereen lag in het water en we hebben het programma omgedraaid; eerst pannenkoeken bakken (dat deed Mark fantastisch) en daarna nog spelen. Kortom geslaagd en vrolijke gezichten! Nogmaals bedankt en zeker tot een volgende keer.