Gastenboek


Wil je ook wat in dit gastenboek schrijven?

 

*


Email * (alleen ter controle)


Bericht *
Anti - Spam


Type de letters over in dit veld *

 


Eva

dinsdag 03 september 2019


Inmiddels twee kinderfeestjes voor onze dochter hier gehouden (8e en 10e verjaardag) en nu ook één voor onze zoon (8e verjaardag). Resp. Pannenkoeken bakken, tin gieten en pijl en boog maken. Twee feestjes in de regen waren al heel leuk, maar de laatste met goed zomerweer was werkelijk fantastisch, de kinderen vonden de activiteit, de energieke begeleiding en het van de steiger af springen en op vlotten ravotten naderhand helemaal te gek!

De activiteiten zitten ook heel goed in elkaar, bevorderen zelfstandigheid en zijn heel leerzaam en ik gok onvergetelijk voor de kinderen.
Giovanna

zaterdag 31 augustus 2019


Geweldige middag met activiteiten zoals vuur en pop corn maken! De staf is professioneel en enthousiast, de kinderen vond het zo leuk!! Gaan we zeker nog een keer doen!
Jan Koomen

woensdag 03 juli 2019


Of je er nu met je eigen kinderen naar toe gaat of met een basisschoolklas, het Woeste Westen is het helemaal. Ik ben er de afgelopen jaren met al mijn achtste groepen geweest (ik ben groepsleerkracht op een basisschool) en elke keer is het weer top. Op maat gemaakte programma’s, natuurlessen of gewoon lekker vrij spelen, het kan allemaal en is allemaal even leuk en leerzaam. Kinderen zijn zo bezig met de heerlijke omgeving dat ze vergeten wat voor weer het is, dus ook met mindere weersomstandigheden is het een topuitje. Kortom, leerkracht, ouder, opa en oma het Woeste Westen daar moet u zijn!