Gastenboek


Wil je ook wat in dit gastenboek schrijven?

 

*


Email * (alleen ter controle)


Bericht *
Anti - Spam


Type de letters over in dit veld *

 


Laura

woensdag 17 september 2014


Afgelopen zondag de verjaardag gevierd van mijn dochter. Een fantastische dag voor alle meisjes, heerlijk rondrennen tussen het riet en water, ook zwemmen kwam er aan te pas, smiddags nog een katapult maken onder begeleiding van "Tarzan"! Voldaan en helemaal happy allemaal naar huis. Een zeer geslaagde en ook ontspannen dag voor kinderen als ouders. Dank Woeste Westen voor deze gezellige dag en jullie enthousiasme.
Lidwinaschool

maandag 15 september 2014


Wat hebben onze kinderen genoten! Met 3 groepen 3 op schoolreis naar het Woeste Westen. Wat een avontuur. Stokbroodjes bakken, visjes vangen, vlotje varen het kan hier allemaal. En als kers op de taart een zeer bevlogen, relaxte Martin die alles in goede banen leidt. Top! Dank je wel. Wij komen zeker terug.
Karin

zondag 07 september 2014Bibi (10 jr) en haar vriendinnen hebben een fantastische middag gehad in het Woeste Westen. Heerlijk weer, lekker spelen. En met als hoogtepunt het maken van een eigen survivalmes olv. meester Tarzan. Dat is pas cool! En wat deed hij dat op een leuke en bevlogen manier! Mijn dank! En een echte aanrader voor een leuk feestje!