Activiteiten Agenda


Activiteiten voor de komende periode:vrijdag, 21 februari 2020
Woeste Workshop - Katapult maken & schieten
Tussen 12:00 & 15:00 uur kan je doorlopend op Het Woeste Westen een katapult maken en daarmee leren schieten. Opgeven op de dag zelf bij de bar. Deelname 4 euro per activiteit

Dit is een open activiteit, u bent welkom om te komen !
zaterdag, 07 maart 2020
Lezing Vrij Spel door dr Shelly Newstead
Op zaterdagavond 7 maart van 19:00 tot 20:30 uur komt dr. Shelly Newstead uit Engeland een lezing geven op Het Woeste Westen over hoe je, je kind zo goed mogelijk kan begeleiden bij vrij spel. Waarom is vrij & risicovol spel eigenlijk belangrijk? Wanneer grijp je in als ouder en wanneer niet? Hoe geef je, je kind de eigen regie over hoe te spelen en met wat? Stoei je met deze vragen als opvoeder of wil je er gewoon meer van weten? Dan is dit de perfecte avond. De lezing is op Het Woeste Westen, binnen in ons huisje en zal in het Engels zijn. Aan deze lezing zijn geen kosten verbonden. Er is plek voor 20ouders/opvoeders.

Nog 20 plaats(en) beschikbaar: Opgeven
maandag, 06 juli 2020
inschrijving Avonturenweken geopend
AVONTURENWEKEN 2020 Bang om je te vervelen in de zomervakantie? Kom dan naar het avontuurlijkste kamp van Amsterdam. We gaan boomklimmen, slootje springen, vlotvaren, bruggenbouwen,eten zoeken in de natuur en ravotten. Je leert hoe je een hut bouwt, een vuurtje stookt, een mes/ pijl & boog /katapult maakt en je kookt elke dag je eigen lunch bij het vuur! We zijn de hele week alleen maar buiten. NIEUW: Omdat we dit jaar 10 jaar bestaan, mogen de kinderen van donderdag op vrijdag blijven slapen op Het Woeste Westen in hun eigen hut / hangmat / tent / nader te bepalen object... Op vrijdag haalt u uw kind om 12:00 uur op. Voor avontuurlijke meisjes en jongens die niet bang zijn om vies te worden. Wie durft? Voor kinderen van 7 t/m 12 jaar met zwemdiploma. De Avonturenweek is een dagkamp van maandag 6t/m vrijdag 10juli of van maandag 13t/m vrijdag 17juli of van maandag 10t/m vrijdag 14augustus. Je bentiedere dag van 8:30 tot 17:30 uur op Het Woeste Westen en slaapt gewoon lekker thuis. Donderdag op vrijdag mag je blijven slapen en vrijdag eindigt de Avonturenweek om 12:00 uur. De kosten voor de gehele week zijn 250,- euro ( incl. drinken, tussendoortjes, lunch, 1x ontbijt en diner, 1 nachtje avontuurlijk slapen Avonturenweek T-shirt! & materiaal ). Opgeven via hetwoestewesten@gmail.com met - Welke week - Naam / leeftijd kind Dan ontvangt u via de mail een inschrijfformulier. Wacht niet te lang, de weken zijn altijd erg snel vol.

Dit is een open activiteit, u bent welkom om te komen !Alles over een feestje bij Het
Woeste Westen. Lees verder

dinsdag, 04 februari 2020
Ook in de winter is Het Woeste Westen een hele mooie plek. Woensdag het feestje van onze oudste . .
dinsdag, 03 september 2019
Inmiddels twee kinderfeestjes voor onze dochter hier gehouden (8e en 10e verjaardag) en nu ook één voor onze . .
Lees verder


           


Er is alle dagen een speeltuinbeheerder aanwezig.
Op woensdag, zaterdag en zondag van 11.00-18.00 uur op de andere dagen van 13.00-18.00 uur (het terrein is altijd toegankelijk).