Activiteiten Agenda


Activiteiten voor de komende periode:zondag, 24 november 2019
BELEEF DE HERFST TOT OP HET BOT
Kom van de herfst genieten bij onze knapperige kampvuurtjes op Het Woeste Westen. Deze dag vieren en trotseren we de herfst met hoofdtooien maken van de mooiste bladeren, kom paraplu hangen, modder hinkelen, versier onze bomen met je eigen kleimonster, schiet vurige pijlen af, klim in bomen, bouw een schuilhut en maak een vetbolletje voor de vogels. Deelname gratis – inloop tussen 12:00 en 16:00 uur.

Dit is een open activiteit, u bent welkom om te komen !
donderdag, 12 december 2019
Opening BUURDERIJ Het Woeste Westen
Wij gaan Buurderij-Bijeenkomsten organiseren! Vanaf 12 december elke donderdag tussen 17.00-19.00 producten van LOKALE BOEREN ophalen die je van te voren hebt besteld en dan ook nog de boeren zelf ontmoeten. Op 12 december vieren we met een openingsfeest het officiële startsein. Tussen 17-19 uur ben je van harte welkom om onze lokale Boeren te ontmoeten en, bij de warme kampvuurtjes op het terrein, hun ambachtelijke producten te proeven. Kinderen kunnen – naast natuurlijk even spelen op het terrein - zelf pannenkoeken bakken met ingrediënten van de boer en zelfgemalen meel! Wat is een Buurderij? Een Buurderij is een plek waar lokale Boeren en Buren elkaar ontmoeten. Deze boeren produceren seizoensgroenten en -fruit, vegan producten, vlees van ongewenste dieren, eieren, zuurdesembrood, suikervrije chocoladepasta, ‘geredde’ noten, kombucha, kefir, zeep, streekhoning, bier, natuurlijke deo, en nog veel meer. Die producten kun jij als Buur bestellen op https://boerenenburen.nl/nl/assemblies/12305 en vervolgens elke donderdag ophalen tijdens de wekelijkse Buurderij-Bijeenkomst bij Het Woeste Westen. De meeste boeren zijn dan zelf aanwezig. Op deze manier vormen we samen een korte keten die beter is voor mens, milieu en dier! Omdat er geen tussenpersonen aan te pas komen, krijgt de Boer een eerlijke prijs voor zijn of haar product. Door lokaal te consumeren veroorzaken we minder milieuschade zoals ontbossing, CO2-uitstoot, watervervuiling, land degradatie, stikstof uitstoot en luchtvervuiling. Verder dragen we met z'n allen bij aan een beter dierenwelzijn, omdat we met dit alternatief megastallen en legbatterijen omzeilen. Wil je meedoen? Meld je aan als Buur! Dat kan via https://boerenenburen.nl/nl/assemblies/12305. De eerste online verkoop start 28 november en tot uiterlijk 10 december kun je een bestelling plaatsen. Tijdens onze feestelijke opening op 12 december krijg je je boodschappen direct overhandigd van de boer. Vanaf dán kun je elke week je online bestelling doen en die op de donderdag tussen 17.00 en 19.00 uur op komen halen op de Buurderij-Bijeenkomst op Het Woeste Westen. Hopelijk zien we je de 12e!

Dit is een open activiteit, u bent welkom om te komen !
vrijdag, 20 december 2019
FAKKELOPTOCHT
Op de kortste dag van het jaar vieren we de zonnewende. Je krijgt van ons een echte fakkel waarmee we om 18:30 in optocht over Het Woeste Westen lopen. Gevolgd door een prachtig kampvuurverhaal. Deelname kost 2,- euro, dat is inclusief fakkel, kampvuurverhaal en na afloop warme chocomelk of glühwein van boven het vuur. Inloop fakkel kopen van 18:00 tot 18:30.

Dit is een open activiteit, u bent welkom om te komen !
donderdag, 02 januari 2020
UUDENVUODENAATTO
Naar Finse traditie voorspel je jouw toekomst voor 2020. Je maakt een vuurtje en smelt daarop in een lepel een stuk tin. Het gesmolten tin giet je in een emmer koud water. De vorm van het tin voorspelt het nieuwe jaar voor jou in petto heeft. 4,- euro p.p.

Dit is een open activiteit, u bent welkom om te komen !Alles over een feestje bij Het
Woeste Westen. Lees verder

dinsdag, 03 september 2019
Inmiddels twee kinderfeestjes voor onze dochter hier gehouden (8e en 10e verjaardag) en nu ook één voor onze . .
zaterdag, 31 augustus 2019
Geweldige middag met activiteiten zoals vuur en pop corn maken! De staf is professioneel en enthousiast, de kinderen . .
Lees verder


           


Er is alle dagen een speeltuinbeheerder aanwezig.
Op woensdag, zaterdag en zondag van 11.00-18.00 uur op de andere dagen van 13.00-18.00 uur (het terrein is altijd toegankelijk).